“Yoga ne ajuta sa ne constientizam trupul, sa il pretuim si sa il percepem! ”

 Yoga este pentru oricine, indiferent ca esti copil, adult sau senior, barbat sau femeie, indiferent de varsta, flexibilitate, etnie sau religie.  Ce se intampla la clasele de Yoga?  Clasele dureaza intre 30- 60-90 de minute si imbina armonios tehnici de respiratie , posturi corporale, meditatie si relaxarea finala. Sunt special create pentru orice nivel de practica si pentru a obtine efecte reale.

HaTha Yoga Traditionala
„Pentru cel care o practică cu consecvenţă, HaTha Yoga este un veritabil dar divin care favorizează succesul în toate direcţiile. Corpul, psihicul şi mentalul sunt instrumente pe care practica sistemului HATHA YOGA ne permite să le menţinem sănătoase puternice şi pline de Energie.” SWAMI VIVEKANANDA Clasele Hatha Yoga sunt structurate dupa sistemul traditional de practica si se adreseaza atat pentru incepatori, cat si pentru alte nivele avansate de practica.
Hatha Flow
Este o practica simpla, pentru oricine, indiferend de experienta pe care o are in practica yoga. In 60 minute abordam curgerea lenta a posturilor din yoga, concentrandu-ne pe constientizarea corpului si respiratie in vederea tonifierii musculaturii, energizarii, si in acelasi timp a detensionarii, reducand nivelul de stres.
Vinyasa Yoga Flow
Intr-o atmosfera sigura si relaxanta, inveti despre beneficiile din yoga. Aici sunt incorporate posturile de baza din yoga, sincronizate cu respiratia yoghina corecta si tehnici de relaxare ce ti se potrivesc ! Vinyasa are numeroase beneficii fizice si psihice. Aceasta te ajuta la o dezvoltare armonioasa a musculaturii, mentinandu-te intr-o forma optima, eliminand toxinele din organism, energizandu-te si revigorandu-te . Din punct de vedere psihic sincronizarea respiratiei cu miscarea relaxeaza mintea si te ajuta sa te eliberezi de blocajele la nivel energetic din tot corpul.
Yin Yoga
Te intrebi daca Yin Yoga este pentru tine? Aceasta este o practica simpla, pentru oricine, indiferent de experienta pe care o are in practica yoga. Posturile sunt abordate treptat, cu blandete, pentru a intinde si a flexibiliza organismul , reducand nivelul de stres , calmand mintea, oferind o stare de bine, de armonie. In timpul clasei ne concentram atentia, in special asupra articulațiilor, coloanei vertebrale, ligamentelor și tendoanelor, posturile fiind mentinute static timp de cateva minute fiecare, favorizand astfel practica meditatiilor prelungite.
I Am Yoga cu Michelle - VinyasaYin Yoga FLOW
Gasesteti echilibrul, rezistenta si flexibilitatea cu ajutorul fuziunii dintre Vinyasa Flow si Yin Yoga ! In primele 30 de minute vom practica o serie de posturi sincronizate cu respiratia, ce curg fluid, oferindu-ne o stare de dinamism si revigorare, apoi vom continua cu 30 minute de posturi profunde din yin yoga, menite sa ne relaxeze, cu focus in special asupra articulațiilor, ligamentelor și tendoanelor. Aceasta clasa este considerata un remediu perfect pentru stilul de viata modern actual, pentru a-ti energiza corpul si a-ti linsti mintea.
Yoga Nidra -Yoga Relaxarii Profunde
Yoga Nidra sau yoga relaxarii profunde (nidra traducandu-se prin somn) a fost dezvoltata de un maestrul yogin indian, Swami Satyananda Saraswati. Clasa de Yoga Nidra se focuseaza pe relaxarea mintii si a corpului. Aceasta seamana mai mult cu o meditatie ghidata decat cu yoga propriu zisa si este destul de usor de realizat Principalele beneficii ale acestui tip de yoga sunt relaxarea sistemului nervos, schimbarea starii de spirit, eliberarea de anxietate, reducerea durerilor musculare si tratarea insomniei.
Yoga pentru Copii
Acestia sunt incurajati sa se distreze si sa se relaxeze, in timp ce isi dezvolta capacitatile motrice (flexibilitate, echilibru, forta, coordonare), precum si puterea de concentrare, constientizarea corporala, incredere in sine, vointa si acceptare. Yoga este un mod distractiv pentru copii să isi dezvolte abilitati importante într-un mediu distractiv, non-competitiv. Aceasta abordare creste increderea in sine, vointa dar si acceptarea a celor din jur si implicit a sa .
Yoga Family
Atmosfera destinsa incurajeaza copiii si adultii sa se relaxeze si sa se joce intr-un mediu necompetitiv reusind sa-si dezvolte abilitati importante. Aceasta clasa de yoga plina de distractie este pentru parinti si copii de toate varstele. Atmosfera destinsa incurajeaza copiii si adultii sa se relaxeze si sa se joce intr-un mediu necompetitiv reusind sa-si dezvolte abilitati importante. Familiile vor participa intr-o varietate de posturi singuri cat si in parteneriat, explorarea partenerului, exercitii de respiratie, meditatie si tehnici de relaxare.
Yoga Pentru Corporații
”Meditatia si yoga sunt considerate in termeni medicali drept tehnici de relaxare. Ele au fost subiectul a numeroase studii care arata ca practica regulata influenteaza pozitiv factori precum tensiunea arteriala, ritmul cardiac, stres, anxietate etc. Ultimele cercetari realizate pe pacientii unui spital din Massachusetts timp de 8 ani arata ca, cei care recurg la astfel de tehnici au avut nevoie in anii urmatori de servicii medicale cu pana la 43% mai putine” Clasele sunt special create pentru a obtine efecte REALE.
Clasa Yoga Individuala
Clasa de yoga individuală se efectuează prin metoda de predare unu-la-unu ce este special creată pentru nevoilor si cerințelor tale. Durata este de 60-75 minute, avand posibilitatea de a-ți alege data, ora și locul (fie acasa la tine, la birou, la studio sau in parc), în funcție de confortul si disponibilitate. În cazul în care aveți probleme de sănătate, ori nu puteti ajunge la o sala de yoga, fie esti la început și ai obiective personale de îndeplinit, atunci acest gen de clasă îti este potrivită.