Pasionată de tot ce înseamnă frumos, în continuă căutare de noi oportunităţi de dezvoltare personală. Am început prin a practică dansul de la vârstă de 16 ani, urmând să îmi urmăresc pasiunea prin a deveni instructor licenţiat de Zumba Fitness, pentru adulţi şi copii.
Cu multe ore petrecute în săli de sport, am descoperit ce înseamnă clasele de aerobic, pilates şi yoga, în urmă cărora am decis să mă axez pe practică yoghină. Cu o constantă participare la clase, workshop-uri şi festivaluri şi sub îndrumarea lui Michelle D. am reuşit să îmi construiesc o baza cu care să pornesc în călătoria mult aşteptată.
Am descoperit scoala de yoga SIvananda şi am decis urmez cursul oferit de ei pentru a deveni instructor Yoga certificat de catre Yoga Alliance, 200 RYT.
Rezonez cu principiile lor şi îmi doresc să transmit mai departe yoga traditională pe aceaşi structură. Trăim intr-o lume complicată şi simt că avem nevoie de simplitatea oferită de acest stil de yoga pentru a aduce echilibrul in viaţa noastră.
Fiind prezentă în mediul de lucru corporatist de mai bine de 7 ani, am observant o necesitate de aduce aici liniştea şi conştientizarea corpului dobândite prin intermediul practicii yoga, dezvoltând un program benefic, de relaxare şi reducere a nivelului de stres. Sunt încântată să fac parte din echipa Mikazen, vom face lucruri frumoase, cu mult suflet.
Cu drag,
Violeta