Sambata 10 Martie Sala 2 (et.6) 10.00-11.15 Release Tension and Breathe Conscious. Yoga for stress reduction
Potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru persoanele mai avansate in practica, Release Tension and Breathe Conscious. Yoga for stress reduction este o clasa facuta pentru a te ajuta sa gestionezi si sa reduci simptomele asociate cu anxietatea si stresul.
Te astept sa experimentam respiratia constienta, sa ne eliberam de ganduri cu ajutorul meditatiei, sa invatam tehnici de relaxare si sa ne miscam impreuna intr-un flow care ne va detensiona atat corpul, cat si mintea.
Ghidul vostru este Corina Vilcu 
Profesor acreditat Yoga Alliance (Indian Yoga Academy), Corina Vilcu se considera o cautatoare la inceput de drum. Si-a inceput calatoria yoga timid, cu gandul ca o va ajuta sa-si gaseasca echilibrul si linistea. Insa cunostintele dobandite au facut-o sa-si doreasca sa ajute oamenii din jur, care se confruntau cu probleme similiare. Asa a luat nastere dorinta de a preda si de a-si impartasi experienta cu ceilalti. 
Pentru a intelege mai bine mecanismele gandirii si rationamentele din spatele actiunilor, dar si pentru a integra mai bine practica yoga in ameliorarea starilor de stress si anxietate, Corina si-a dorit sa-si extinda cunostintele in domeniu. Astfel, a decis sa urmeze cursurile Facultatii de Psihologie, in prezent fiind studenta in anul II. Odata cu studiile pe care le urmeaza in cadrul Universitatii Ecologice, Corina a ales deja sa-si inceapa formarea in Psihologie Integrativa, cursurile de Dezvoltare Persoanala fiind prima etapa a drumului ales.
Clasa Corinei doreste sa aduca un plus de relaxare in viata fiecarui participant prin imbinarea tuturor cunostintelor dobandite de ea de-a lungul timpului.