Cred cu tărie că atunci când doreşti să îţi îmbunătăţeşti sănătatea, felul în care arată corpul tău, să îţi echilibrezi latură emoţional-mentală şi dacă tânjeşti după liniştea sufletului sau imboldul de a evolua spiritual, cel mai la îndemână este abordarea claselor sau cursurilor de yoga tradiţională.
Am fondat în 2010, PURNA Yoga Academy, prima şcoală de yoga din România acreditata la Yoga Alliance Internaţional UŞĂ şi am fost primul Yoga Teacher din România, acreditata la acelaşi for, cu cea mai înaltă acreditare ce se poate obţine. În 2014 am ţinut primul curs de instructori yoga acreditaţi internaţional pe Hatha Yoga Tradiţională (TTC200) şi de atunci continuăm în fiecare an.
Cred că e necesar un timp pentru a te interioriza într-o postură, util să poţi află informaţii de natură filozofică yoga, care sunt efectele asanelor pe care le practici pentru a obţine efectele scontate şi nu doar să faci yoga că şi sport. Evident îţi poţi creiona o practică personalizată, abordată holistic, funcţie de propriile necesităţi şi chiar e recomandat. De aceea am structurat informaţiile pe care le deţin şi experienţă personală, în cursuri variate pentru începători, intermediari şi avansaţi, clase pur practice, workshopuri sau retreaturi unde adesori combin tehnicile Yoga cu NLP (programarea neurolongvistica).
Cum am început călătoria?
Pe la 16 ani descopeream cartea lui Tufoi şi practicăm din ea, deşi nu prea înţelegeam mare lucru… Mi-am pus întrebări mai profunde despre subiectele tratate pe scurt (evident cenzurate) şi mi-am dorit să aflu şi să pot. Am avut mai mulţi profesori, atât români cât şi străini, pe diferite ramuri yoga, dar omagiul de suflet rămâne celui care mi-a deschis drumurile şi de la care am aflat despre legea rezonanţei, telepatie şi practică meditaţiei: Teodor Ştefănescu.
Swami Vivekananda Saraswati, Sahajananda, Tanpai Rinpoche, Swami Shivani, Swami Shankarananda Giri, Ajahn Tong, Reinhard Gammenthaler, Muktananda, sunt alţi profesori de suflet ce mi-au îndrumat paşii, unii chiar şi timp de 15 ani.
În 2008, odată cu absolvirea Agamă Yoga Teacher Training Course în Thailanda mi-am obţinut acreditarea că yoga parichaya – instructor yoga, acreditare recunoscută atât de Federaţia Internaţională de Yoga cât şi de către Yoga Alliance. 
Dana Ţupa te invită, sâmbătă 4 martie, la 17.30, la o clasă pentru Zeiţa din Ţine
Meditaţia că formă de transformare interioară.
Temă: mă oglindesc şi privesc pe mine în orice femeie pe care o întâlnesc
Tehnici de respiraţie Pranayama pentru calm interior şi minte senină
Respiraţia inimii
Mantre şi Nyasa – o metodă Tantrică de divinizare a corpului

Dana Tupa te invita, duminica 5 martie, la 10.45, la Mediteaza ca o Zeita
“Femeile sunt divine. Femeile sunt sursa vietii. Femeile sunt adevarate comori” Yoni Tantra
Din continut:
• Dansul alchimic al energiei, prin posturi yoga pentru flexibilitatea si ‘deschiderea’ articulatiilor soldurilor
• Eliminarea tensiunilor si stresurilor la nivel emotional, de baza, pe care le traiesc peste 90% din femeile moderne
• Tehnici antiaging
• Posturi corporale pentru regenerare