Sambata 10 Martie Sala 1 (et.5) 17.00-18.15 Meditatie boluri tibetane cu Eliza Maria
Va invit la o meditatie ghidata in care vom folosi sunete sacre produse de boluri tibetane si diapazoane acordate cu muzica sferelor si frecventele planetelor. Vom porni impreuna intr-o calatorie interioara, spre Noi Insine si Adevarurile personale, activand intelepciunea superioara a Ghidului interior, Darurile si capacitatile cu care am fost inzestrati.
Armonia sunetelor ne deschide spatiul interior, sustinand accesarea unei stari de constiinta extinsa si de relaxare profunda. Gratie unui spectru larg de armonii, sunetele bolurilor actioneaza in mod global asupra corpului, mintii si spiritului, creand o sincronizare interioara si o stare generala ce depaseste cu mult simpla relaxare.
“Un Sunet Benefic este cel care induce corpului fizic o stare de totală relaxare, care generează şi permite curgerea energiilor fără inhibiţie, conferind minţii liniştirea în unitatea trup, minte, suflet” spunea atât de frumos James D’Angelo.
Sunetul a fost folosit de la inceputurile timpului pentru a facilita starile de constiinta extinsa si pentru a initia vindecarea. In toate culturile si civilizatiile apar scrieri si specificatii despre folosirea puterii sunetului şi a muzicii fie ca element de magie, religios, fie terapeutic.
Combinarea dintre SUNET si CONSTIINTA produce un efect magic, capabil să ne transforme în mod profund.
Terapia prin sunet sau sonoterapia este una din ramurile Medicinii Vibrationale, o medicina a constiintei care sustine armonizarea si vindecarea holistica a intregului sistem fizic, studiand dezechilibrele care indica un blocaj energetic la nivelul chakrelor, arterelor, venelor, organelor sau oaselor. Cand corpul se afla intr-o stare buna de sanatate fizica, psihica, emotionala, fiecare celula si organ creeaza rezonanta in armonie cu existenta totala si cu Universul
Bolurile tibetale, cunoscute si sub numele de boluri cantatoare, sunt instrumente muzicale folosite de secole în Orient, ca suport sonor în timpul meditatiilor şi rugaciunilor. Ele readuc la nivel auditiv sunetele sacre, avand un efect holistic asupra intregului sistem. Gratie unui spectru larg de armonii, sunetele bolurilor actioneaza in mod global asupra corpului, mintii si spiritului, creand o sincronizare interioara si o stare generala ce depaseste cu mult simpla relaxare.
Vibratiile sunetelor ajung in profunzimea celulei, sincronizand in acelasi timp emisferele cerebrale si armonizand centrii si campurile energetice. Ele au putearea de a re-aduce echilibrul si unitatea interioara, contribuind la reducerea stresului, relaxare produnda si armonizare in plan mental.
Sunetul bolurilor generează un impuls electrochimic la nivelul scoarţei cerebrale, producand unde ALFA si DELTA ce sustine o deschidere a spatiului interior pentru a putea accesa un nivel superior de constiinta, intelegere, vindecare si solutionare.
In apa, sunetul se deplaseaza de 4 ori mai repede, ceea ce face corpul nostru sa fie un rezonator perfect de sunet, avand un continut de apa de aproximativ 70% apa. Oasele si maduva au si ele un continut ridicat de apa, sunetul activand inteligenta celulelor stem, ceea ce influenteaza benefica capacitatea de regenerare si restructurare celulara.
Sunetul poate atinge zone care, in general, nu pot fi abordate prin tehnici conventionale si actioneaza concret asupra corpului, organelor si sistemelor. Vibratiile bolurilor au efecte benefice asupra sistemului nervos central, sistemului limfatic si imunitar, contribuind la detoxifiere, purificare, eliminarea stresului si a insomniilor.
Cercetatorii au descoperit ca efectele muzicii sunt cuantificabile si nenumarate. De exemplu, s-a dovedit clar ca muzica are efect asupra tensiunii arteriale, ritmului cardiac, circulatiei. Deasemenea exista dovezi concludente ca sunetul poate reduce febra ridicata si intensitatea durerii fizice.
Diapazoanele acordate pe frecventele AUM, Luna, Soare, Pamant, Marte, Venus, EU SUNT, ne sustin pentru impamantare, fluidizarea energetica de-a lungul meridianelor, si ne aduc energia specifica planetelor enumerate cu diferite beneficii asupra intregului sistem. Echilibrarea energiilor feminin si masculin, sincronizarea chakrelor, activarea inutitiei, a puterii interioare, a capacitatilor proprii, etc.
Ghidul vostru este Eliza Maria Vergitsis
Eliza Maria Vergitsis ~ Practician terapii alternative, Terapie prin Sunet Acutonics si Fibonaci Sound Healing,  Respiratie Constienta, Remedii Florale Bach, Reiki, Consilier Dezvoltare Personala si Formator.