Sambata 10 Martie Sala 3 (et.6) 15.00-16.30 Atelier de practici traditionale Thai cu Irina Smaranda
În 90 de minute vă voi prezenta câteva exerciții de Thai Yoga – o formă de auto-masaj, exerciții fizice și meditație, pe cât de curioase, pe atât de eficiente. Ruesri Datton este practica asceților din timpurile străvechi ale regatului Siamez, care încercau să își aline durerile fizice apărute după perioade extrem de îndelungate petrecute în poziții statice de meditație.
A doua parte a atelierului va cuprinde o scurtă incursiune în teoria și practica masajului tradițional Thai. Vom învăța câteva tehnici simple de masaj care vă vor folosi ulterior să aduceți alinare celor dragi și să îi răsfățați cu o atingere magică plină de compasiune și dragoste.
Ghidul vostru este Irina Smaranda
Irina Smaranda – terapeut și instructor Thai Bodywork, partener afiliat al TMC School of Chiang Mai, Thailand.
De mai bine de 10 ani practic cu intensă pasiune arte marțiale de contact și ceva mai recent, pe parcursul călătoriei mele în fantasticul cunoașterii și descoperirii sinelui – a corpului, minții și mai ales a spiritualității mele, mi-au fost revelate și practicile de meditație buddhistă și yoga.
Aceste curiozități m-au propulsat în magicul tărâm al Thailandei (cea veridică, nu cea turistică), unde inițial am ajuns pentru perfecționarea practicii mele de Muay Thai și concomitent am avut binecuvântarea de a cunoaște pentru prima dată și masajul tradițional Thai. 
Din momentul acelei inițieri am continuat să studiez și să practic cu aceeași pasiune, curiozitate și dedicație această artă care combină masajul cu mișcarea și meditația în același timp și să explorez puterea vindecătoare a energiei vitale.
De aproape 2 ani m-am restabilit în București unde, în încercarea de a păstra cât mai autentică redarea practicilor vindecătoare estrăvechi din Thailanda, predau cursuri certificate și ateliere practice introductive de masaj și yoga – tradiționale Thai.
Îmi face o deosebită plăcere să fiu „ambasadoarea” acestor minunate discipline și să pot împărtăși cu cât mai multe suflete esența acestor ritualuri orientale prin proiectul meu Thai Bodywork Bucharest. Despre această inițiativă împărtășesc și în spațiul virtual și dacă v-am trezit și vouă curiozitatea, vă invit să vizitați www.thaibodywork.ro și www.facebook.com/thaibodyworkbucharest