Sambata 10 Martie Sala 3 (et.6) 17.00-18.15 Meditatie cu Kuan Yin „Hug the World” Loredana Caradimu
 Multi dintre noi stim ca avem in misiunea personala sa ajutam prin CEEA CE SUNTEM aceasta planeta. Suntem multi cei care avem undeva, in interiorul nostru, o dorinta de a ajuta planeta, lumea in care traim, de a contribui la o schimbare, de a construi o noua realitate, una in care traim cu totii in ARMONIE. Te invit sa ne conectam la Zeita compasiunii, Quan Yin si sa-i permitem sa ne ghideze in a trimite IUBIRE Mamei Pamant, in a ajuta prin energia iubirii la ridicarea vibratiei acestei planete. Inima ta va vibra alaturi de inima Mamei Pamant, inima ta este gneratorul acestei energii sacre, combustibilul Noului Pamant.
Iti multumim si te asteptam cu drag la MAREEA IMBRATISARE!
Ghidul vostru este Loredana Caradimu
Dupa 20 ani de experiente intense in domeniul comunicarii am inceput sa simt ca drumul meu se indreapta spre cautari in interiorul meu. In ultimii ani am lucrat cu energia diferitelor sisteme Reiki, am invatat semnificatia Mandalelor, m-am initiat in Terapia cu Ingeri, Angelic Medium, ThetaHealing si am simtit puterea iubirii in atelierele All Love cu Patrick Zeigler si profesorii romani.
Am inteles ca mai mult decat orice suntem aici pe acest pamant pentru propria noastra evolutie spirituala si modul in care ne manifestam ca oameni are un impact semnificativ in viata noastra dar si la nivel mai mare, la nivelul intregii planete. Asa ca am lasat in urma ce am avut de lasat, am luat ceea ce am invatat si m-am decis sa merg mai departe asa cum mi-a soptit sufletul de ani buni.
Am inteles ca suntem creatori si experimentam propria noastra creatie in fiecare zi, de aceea cu cat constiinta noastra se inalta spre iubire, bucurie si pace reusim sa contruim o lume minunata in noi si in jurul nostru. Si acest lucru se intampla atunci cand iti deschizi sufletul si ai curajul sa calatoresti in acest abis