Sambata 10 Martie  Sala 2(et 6): 11.30-12.30  Happy Little Yogi ~Yoga pentru copii 
Va invitam sa intrati in lumea magica a povestilor cu ajutorul miscarilor si tehinicilor de respiratie si meditatie yoga special adaptate copiilor .
Este o practica distractiva, calda si primitoare pentru toti copiii cu varste cuprinse intre 4-9 ani.
Stiai ca majoritatea posturilor din yoga sunt inspirate din natura? Iar copii iubesc sa se amuze cand le practica :).
In 60 de minute, copiii vor practica yoga intr-un mod distractiv pentru ca ei sa-si dezvolte abilitatiile cu placere intr-un mediu non-competitiv, imbunatatindu-i puterea de concentrare.
Acestia sunt incurajati sa se distreze si sa se relaxeze, in timp ce isi dezvolta capacitatile motrice (flexibilitate, echilibru, forta, coordonare), precum si puterea de concentrare, constientizarea corporala, incredere in sine, vointa si acceptare.
Duminica 11 Martie  Sala 2 (et 6): 11.30 – 12.45 Mandala FamilYoga 
“Ajuta copilul sa evolueze cu grija, pace si iubire.” Maria Montessori
Yoga este o activitate minunata ce o poti practica impreuna cu copilul, de fiecare data cand ai ocazia. 🙂 Impreuna ne miscam in posturi, invatam si exersam tehnici de respiratie si meditatie intr-un mediu prietenos si plin de iubire.
Mandala simbolizeaza sanatatea, armonia si unitatea. Aceasta promoveaza descoperirea interioara a fiecarui membru al familiei.
Ce obtinem?
– Timp de calitate impreuna cu copiii
– Copiii afla mai multe despre valoarea si corpurile lor
– Se simt iubiti si iubesc
– Experimenteaza placerea necompetitiva a corpurilor lor, se distreaza si invata sa colaboreze, hranind si cultivand spiritul de echipa
– Energie si vitalitate
– Practicarea echilibrului, coordonarea miscarilor, rezistenta crescuta, flexibilitate si suplete
– Dezvoltarea creativitatii si a logicii
– Reduce anxietatea
– Dezvoltarea puterii de concentrare
La Mandala & Familyoga atmosfera destinsa incurajeaza copiii si adultii sa se relaxeze si sa invete prin joaca intr-un mediu prietenos reusind sa-si dezvolte abilitati importante.
Acest workshop este o intalnire speciala care ne ajuta sa ne redescoperim si sa ii descoperim pe copiii nostri.
Duminica 11 Martie Sala 1(et. 5): 16.00 -17.15  Relax & Unwind 
O combinatie minunata pentru corpul tau intre Yin Yoga & Nidra Yoga( yoga relaxarii constiente)
Aceasta este o practica simpla, pentru oricine, indiferent de experienta pe care o are in practica yoga. 
Posturile sunt abordate treptat, cu blandete, pentru a intinde si a flexibiliza organismul , reducand nivelul de stres , calmand mintea, oferind o stare de bine, de armonie.
Timp de 75 de minute ne vom concentra atentia, in special asupra articulațiilor, coloanei vertebrale, ligamentelor și tendoanelor, posturile fiind mentinute static timp de cateva minute fiecare, favorizand astfel practica meditatiilor prelungite.
La final ai parte de o relaxare constienta a intregului corp -Yoga Nidra- 
Ghidul vostru este: Michelle Dumitru

Numele meu este Michelle Dumitru sunt instructor yoga certificat de YAI USA (RYT 200), instructor de yoga pentru copii și familie certificat de YAI USA(95H RCYT), psiholog, educatoare, pasionată de pictură, artă fotografică,Yoga, Ayurveda și Dezvoltare Personală.

Sunt fondatoarea conceputului MikaZen „Yoga pentru ține și familia ta”, Happy Little Yogi și organizatorul/fodatoarea Spring Yoga Festival

Licențiată în psihologie, am decis să petrec timp de 6 ani alături copii, atât că și educator, cât și că pedagog-voluntar la diferite instituții non-guvernamentale.

Prima data când am luat contact cu yoga, trecem prin o perioadă dificilă, pierdusem o persoană foarte dragă, iar starea mea de sănătate nu era tocmai bună, de copil eram bolnăvicioasă. În ac

ele momente simțeam nevoia să fac o schimbare, iar acest fapt s-a întâmplat când am ajuns în anul 2012.

La cursurile de Hatha yoga tradițională am început să îmi descopăr puterea interioară, am învățat să mă accept și să mă iubesc așa cum sunt.
Cel mai important moment este acela că l-am regăsit pe Dumnezeu și am simțit din nou iubirea Să, atât față de mine cât și față de tot ce mă înconjoară.

Practica mea regulată m-a ajutat foarte mult, îmi recăpătăm sănătatea, starea de energie, vitalitate și încredere și șine, iar după numai 6 luni știam că acesta este ceea ce voi face toată viață, îmi doream să fiu instructor yoga, simțeam și simț și acum că această este menirea mea.