Duminica 11 Martie Sala 3 (et.6) 15.15-16.45 Metode rapide de detoxifiere a corpului tau prin Arta Vindecarii – Chi Nei Tsang cu My Tao
Va invitam la Atelierul “Metode rapide de detoxifiere a corpului tau prin Arta Vindecarii – Chi Nei Tsang”
Motto: Fii artizanul propriilor tale alegeri!
Beneficii tehnicilor:
Cu tehnicile din Chi Nei Tsang – CNT eliminăm blocajele, facem o detoxifiere fizică, emoțională și energetică a organismului. După ce am eliminat blocajele putem aduce energie proaspătă și corpul nostru se poate vindeca.
Efectele Chi Nei Tsang:
Detoxifierea fizică
Efectele pozitive sunt însă mult mai importante și cu beneficii pe termen lung: corpul nostru elimină tot ce este toxic și ne face rău, organele încep să funcționeze mai bine, se reglează metabolismul, se îmbunătătește circulația sângelui și a limfei, crește imunitatea, se pierde din greutate, se reduce celulita și multe altele.
Detoxifierea emoțională:
În Chi Nei Tsang lucrăm la eliminarea emoțiilor negative stocate în organe, tehnicile de masaj sunt însoțite de Sunete Vindecătoare prin care emoțiile negative sunt transformate în emoții pozitive.
Detoxifierea energetică:
Eliminarea energiilor reziduale care stagnează în corpul nostru. Taoiștii au observat că energia circulă pe meridianele energetice din corp, hindușii au observat că energia circulă prin chakre. Când energia nu mai circulă, este blocată sau stagnează, se manifestă bolile fizice. Cu ajutorul terapiei Chi Nei Tsang se elimină blocajele, astfel energia circulă normal prin organism și ne bucurăm de sănătate și vitalitate.
După o sedință de terapie CNT te simți liniștit, relaxat; ai un somn odihnitor; ești mai calm, mai echilibrat; ai mai multă vitalitate; nu mai răspunzi la fel de rapid la stimulii emoționali negativi. Totodată terapia contribuie la ameliorarea durerilor din zona afectată și inițiază sau/și sustine procesul de vindecare sau recuperare.
Dincolo de terapie, găsești informații și sprijin în vederea ascultării și înțelegerii propriului corp și readucerii la funcționarea normală: proces natural de respirație, adoptarea unui stil alimentar echilibrat, masarea abdomenului și tehnici de meditație.
Ghizii tai sunt my Tao: Cera &Toma
Cerasela Sindile – Instructor Universal Healing Tao și Practician de Chi Nei Tsang I, II și III.
În ultimii 5 ani am avut privilegiul să lucrez cu Maestrul Mantak Chia și cu Jutta Kelenberger în domeniul Chi Nei Tsang atât în Europa cât și în Thailanda în diverse stagii de pregătire (de exemplu  în Thailanda o luna în august 2013 și o luna în noiembrie 2016). Examenele susținute și sutele de ore de practica mi-au adus statutul de instructor certificat UHT și practician certificat de Chi Nei Tsang I, II și III (diploma de practician Chi Nei Tsang este recunoscuta de Ministerul Sananatatii din Thailanda). Am studiat practici de vindecare și initiere spirituala cu Maestrii, instructori, profesori romani și străini, carora le sunt profund recunoscatoare si acum pe baza experienței acumulate organizez conferințe și seminarii în incercarea de a-i ajuta pe semenii mei sa aibă o viața mai buna, mai echilibrata, să se bucure de mai multă vitalitate.
Toma Moroșeanu – Instructor Universal Healing Tao și Practician de Chi Nei Tsang I, II și III  și Cosmic Healing I
În prezent sunt împreună cu soția mea Cera singurii din România, certificați ca Practicieni de Chi Nei Tsang I, II și III. Folosim cu succes aceste tehnici chinezești și thailandeze pe care le-am studiat cu Maestrul Mantak Chia și cu Profesorul Senior Jutta Kellenberger în Thailanda și Europa. Doresc să ajut cât mai multe persoane să descopere practici simple și ușoare pentru a fi mai sănătoase, mai fericite și mai pline de vitalitate.
FaceBook: my Tao
E-mail: contact@my-tao.ro
Website: my-tao.ro