Duminica 11 Martie Sala 1(et. 5) 11:30-12.45 The Spine: Joining the physical with the spiritual- Integrative Yogatherapy

Coloana vertebrală reprezintă structura noastră internă, țesutul intim în jurul căruia se construiește întregul corp fizic.  În raport strâns cu  elementul Pământ, ce simbolizează stabilitatea, o bună funcționare a coloanei vertebrale ne permite să fim ancorați în prezent și totodată profund impregnați de energiile regenerante ale naturii. Acest echilibru interior constituie baza ideală pentru a intra în contact cu o realitate profundă, dincolo de vizibil. Coloana vertebrală este acest ax luminos al ființei noastre, care face legătura între Cer și Pământ.  
 Dacă rezonati cu cele de mai sus, vă invit la o călătorie interioară, unde vom fi ghidați de tehnici holistice ancestrale  de yogaterapie, precum și exerciții  moderne de kinetoterapie.
Ghidul vostru este Oana Stefanescu
Oana Stefanescu  este licentiata in kinetoterapie in Romania si Franta, cu specializarea terapii psiho-corporale si energetice. Instructor yoga si detinatoarea unei diplome post-universitare de yoga-terapie la S-VYASA Yoga University din India. Practica meditatia conform traditiei budiste de peste 10 ani si a adoptat stilul de viata yoga in urma calatoriilor intensive in India. Acolo si-a si perfectionat practica, efectuand retrageri si stagii in ashramuri din Rishikesh, Dharamsala si Bangalore .
Oana este fondatorul asociatiei non-profit Serein’Art, ce promoveaza un stil de viata sanatos, bazat pe echilibrul minte-corp, cu activitati diverse in Franta si Romania.