Sambata 10 Martie Sala 1 (et.5) 12.15-13.30 Yoga: Arta Respiratiei cu Valentin 
Respirația, aceasta energie vitală care curge în deplinătatea sa, liber și intuitiv, este cel mai mare profesor al nostru. Clipă de clipă avem șansa să experimentăm fluxurile sale ciclice. Fiecare respirație este o oportunitate de a ne conecta cu aceeași energie vitală care mișcă copacii, râurile, animalele și păsările și freamătă în noi, mișcând fiecare atom, fiecare celulă, printr-un ciclu de conexiuni și eliberări; Cu fiecare inspir ne scufundăm mai adânc în râul vieții, cu fiecare expir ne abandonăm complet în cursul acestui râu. 
Împreună vom pătrunde într-un spațiu de ascultare profundă, un spațiu unde ne putem conecta cu respirația și unde ne putem mișca lăsându-ne purtați de curiozitate, păstrându-ne prezenți.
Mișcare cu intenție.
Fiind profund conectați la respirație, o vom lăsa să ne ghideze către secvențele de yoga care conduc această energie vitală în întreaga noastră ființă. Vom intra într-un spațiu de ascultare profundă și ne vom mișca încet, conduși de curiozitate și ghidușie, căutând să explorăm infinitele posibilități din corpul nostru. Este o oportunitate de a adresa întrebări corpului nostru, mișcându-ne cu intenție iubitoare, fără (pre)judecăți.
Sunt bineveniți practicanții de orice nivel, de la începători la avansați.
Ghidul vostru este Valentin Poleanu
Un om blând şi mereu cu zâmbetul pe buze, Valentin este în căutarea adevărului Universal încă din copilărie.
In 2008, dragostea pentru muzică l-a determinat să înceapă să organizeze petreceri de muzică electronică, dar şi 2 festivaluri de acelaşi gen.
http://www.mikazen.com/spring-yoga-festival-valentin-poleanu/
 În 2011 Valentin şi-a ascultat vocea interioară ce l-a ghidat spre a-şi găsi primul profesor spiritual. Astfel, alături de profesorul George Mandache, el a învăţat să folosească pentru el şi cei din jur mai multe sisteme spirituale energetice: Reiki, Karuna Ki, Flacăra Violet, Shamballa & Vindecarea Spirituală Alpha. 
 In 2014 a plecat într-o călătorie profundă de vindecare şi înţelegere în India. Aici, sub îndrumarea profesorilor Roshan Sighn şi “Krishna” Natwar Skhwal, Valentin a studiat mai multe forme de Yoga, obţinând certificatul de 500h RYT YOGA ALLIANCE în cadrul şcolii RishikeshYogPeeth din Rishikesh. 
 În 2015 Valentin s-a întors în România pentru a începe să împărtășească în studioul său din Bucureşti, puterile vindecătoare ale practicii antice Yoga, semenilor săi. 
 Valentin predă tehnici de respiraţie pranayama, Hatha Tradiţional, Ashtanga & Iyengar, cântă mantre elevilor, susţine meditaţii de curăţare şi energizare a aurei, chakrelor şi organelor, de asemenea şi meditaţii de deschidere a inimii.
 “Atunci când predau, nu consider că muncesc sau fac ceva greu. În timpul claselor gândesc că toţi cei prezenţi sunt ajutaţi de către Univers şi Divinitate să devină cea mai bună variantă a lor. Scopul meu este să inspir oamenii să devină mai sănătoşi, fericiţi, neînfricaţi şi să se bucure de viaţă aşa cum este ea.”