Duminica 11 Martie Sala 3( Et.6) 13.15 – 14.30  Partener Yoga cu Zen Corner
Zen girls Ioana si Mariana se reunesc macar odata pe an pentru o sesiune de partner yoga – poate fi joaca, poate fi challenge, exploarare…este refreshing si poate schimba ideile despre practica yoga. Sigur ne invata despre limitele proprii si cum ne intalnim cu celalalt, care ne sunt tendintele in relationare, care ne este spatiul personal , cum primim si cum oferim. Ne sustinem reciproc in posturi, oferim sprijin sau ne lasam sustinuti pentru a accesa in mod diferit posturile. Nu este nevoie sa veniti cu partener, doar sa acceptati impartirea saltelei. Practica este accesibila pentru nivel incepator si intermediar.
Despre Zen Corner:
Mariana Dragan
Am fost norocoasa sa ma intalnesc cu yoga prin prisma Anastasiei Lupascu (Nastea) de la Indicat yoga. De de la ea am primit, cu deschidere, generozitate si o detasare sanatoasa, increderea in puterea transformatoare a practicii yoga (si nu ma refer doar la alinarea disconfortului dintre L4 si L5, acesta fiind scopul meu initial) …Au trecut cativa ani de atunci, destul de multi., iar eu sunt fericita de felul in care s-au asezat prioritatile din viata mea. Dupa trainingul de yoga teacher in Sivananda Hatha Yoga, in Spania, pentru cele 200 de ore YTT Yoga Alliance International, am decis sa parasesc lumea corporate pentru a ma dedica practicii si predarii yoga. Iar acum predau cu bucurie si recunostinta la Hotpod Yoga Bucuresti, Studio Universul si Rose Aerobic, iar impreuna cu Ioana Hudita in cadrul proiectul nostru de suflet, Zen Corner.
Ioana Hudita
 „La 11 ani faceam gimnastica la Lia Manoliu cu doamna profesoara Elena Tutan, exercitii de respiratie si cantam lam, vam, ram, yam, ham, om.De la doamna Elena am auzit pentru prima data de hrana vie, de cele 72.000 de canale energetice si de ‘vindecarea cu palmele’.”
„Pentru mine, toate astea erau parte din gimnastica si imi umpleau de bucurie viata de copil. Blanda si inteleapta, doamna Elena m-a inspirat si a sadit in mine iubirea pentru sport.”

Dupa ANEFS a urmat un an de master în sport în Franta, apoi 3 ani de yoga, pilates si personal training la World Class, urmat de inca un an de master in America.

In America a facut un curs de 6 luni de certificare in Hatha yoga, mai precis Anusara yoga (200h YTT acreditat Yoga Alliance).
„Neda Honarvar este profesoară mea (Tough Love Yoga Atlanta, GA). Am avut noroc şi am participat la Solstiţiul sărbătorit cu yoga în Times Square şi la Yoga Journal Conference Florida 2013. A fost un an de explorare în care am lucrat cu profesori foarte pasionaţi (Seane Corn, Gurmukh, Elena Brower, Dharma Mittra, Rodney Yee, Colleen Saidman, Gina Minyard).”
Cu recunoatinta profunda profesorilor sai, Ioana impartaseste prin clasele sale traditiile Vinyasa Krama, Kundalini, Kali Natha, Anusara, Yin si Hatha Yoga Traditionala.