Darius Moldovan este o resursă în Yoga recunoscut de Yoga Alliance (U.S.) şi înregistrat ca RYT 500, E-RYT 200, RPYT (prenatal) si YACEP (formator). Absolvind modulele de yoga teacher în India / Rishikesh în 2013 şi respectiv 2014, la invitaţia unei şcoli RYS 200 din reţeaua BlackBird Yoga (U.S.) în 2015 certifică la rândului lui şi o primă generaţie de yoga teacheri în cadrul unui curs, realizat în Jamaica, în poziţia de co-teacher.

Darius îşi continuă aprofundarea în yoga atât prin cursuri cât programe specifice (Inner Engineering / Isha Foundation), cărţi, interacţiunile externe cu studenţii sau terapii, cât şi prin practica, prin experimentarea personală şi descoperirea intuitivă. De asemenea puteți găsi câteva impressi si review-uri aici: https://goo.gl/KTBWdm

Darius te invita sambata, 4 martie, la ora 13.45, la Conferinta „Introducere pentru Yoga Perceptiilor „(Bahiranga Yoga) 

Ultimele două decenii au fost marcate de o intensă căutare interioară, dacă nu a adevărului, a divinului, atunci măcar a unei cunoașteri mai adânci, a unor soluții. Într­-o corelație si cu crizele financiare, yoga a început să se răspândească, încât in 2012 USA doar ramura business (industria) a simțit o creștere de peste 87% fata de trendul la fel de accelerat 5 ani ­ tot ea precizând si o creștere a clienților cu 20% pe an.

În acest moment în care inter-fuzionează Vestul cu Estul, businessul în general cu științifico-filozofia yoga, considerăm esențial să ne întoarcem spre sursele tradiționale. Să reamintim ce înseamnă yoga – ca origine, o scurtă evoluție și în special ramurile (8), capitolele descrise de Patanjali, ce oglindesc adâncimea drumului în noi.

Pentru ca această călătorie este deseori atât de personală, vom descrie doar partea de Bahiranga yoga – yoga exteriorului – yoga observabilă sau acele aspecte pe care dacă le cunoaștem dinainte, vor veni în ajutorul nostru, nu vor altera sau distruge “corola de minuni a lumii” – ci vor fi pregătitoare pentru drumul intern, către contemplație, meditație, etc: Yama, Niyama, Asana, Pranayama, Pratyahara si Kriyas.

 Darius te invita, Sam
bata, 4 martie, la ora 15.00, la Laya Yoga

Laya Yoga este  o formă de yoga ce urmărește contopirea (uniunea, yoga) prin dizolvare. Incluzând tehnici din pranayama și chanting, vom genera în corp o plăcută forma de vibrație, urmată de o stare de eliberare și extensie a percepților.