„La 11 ani făceam gimnastică la Lia Manoliu cu doamnă profesoară Elena Tutan, exerciţii de respiraţie şi cântăm lam, vam, ram, yam, ham, om.De la doamnă Elena am auzit pentru prima data de hrană vie, de cele 72.000 de canale energetice şi de ‘vindecarea cu palmele’.”

„Pentru mine, toate astea erau parte din gimnastică şi îmi umpleau de bucurie viaţă de copil. Blândă şi înţeleaptă, doamnă Elena m-a inspirat şi a sădit în mine iubirea pentru sport.”

După ANEFS a urmat un an de master în sport în Franţa, apoi 3 ani de yoga, pilates şi personal training la World Class, urmat de încă un an de master în America.

În America a făcut un curs de 6 luni de certificare în Hatha yoga, mai precis Anusara yoga (200h YTT acreditat Yoga Alliance).

„Neda Honarvar este profesoară mea (Tough Love Yoga Atlanta, GA). Am avut noroc şi am participat la Solstiţiul sărbătorit cu yoga în Times Square şi la Yoga Journal Conference Florida 2013. A fost un an de explorare în care am lucrat cu profesori foarte pasionaţi (Seane Corn, Gurmukh, Elena Brower, Dharma Mittra, Rodney Yee, Colleen Saidman, Gina Minyard).”

Cu recunoştinţă profundă profesorilor săi, Ioana împărtăşeşte prin clasele sale tradiţiile Vinyasa Krama, Kundalini, Kali Nathă, Anusara, Yin şi Hatha Yoga Tradiţională.