Sambata 10 Martie Sala 2 (et.6) 17.15-18.30 Nidra Yoga cu Maria Cristina
Yoga Nidra sau somnul yoghin constient (in traducere literala „somn profund in care constiinta este unificata”) are radacini in traditia tantrica si reprezinta o tehnica puternica de relaxare ghidata care faciliteaza accesarea unor niveluri adanci ale mintii subconstiente si operarea constienta in acele straturi, cu scopul ultim de a atinge Samadhi (starea de realizare suprema).
Corpul se relaxeaza complet intre starea de veghe si somn, scufundandu-se in lumea interioara, in acea stare pe care yoghinii o numesc Pratyahara sau retragerea simturilor din exterior.
Beneficiile sunt extraordinare in ceea ce priveste activarea potentialului transformator al propriei naturi, ridicarea treptata a nivelului de constiinta dincolo de limitarile planului material, marirea capacitatii de introspectie, a creativitatii, eliminarea oricaror blocaje energetice, iar la nivel fizic tensiunile si orice forma de anxietate sunt reduse, stresul, chiar si cel post traumatic si toate somatizarile care se nasc din acestea dispar, iar capacitatile de regenerarea si reinnoire din interiorul fiintei se activeaza. 
Ghidul vostru este Maria Cristina 
” Ma consider un cautator, incercand sa descopar permanent ceea ce se afla in spatele manifestarii, mecanismele subtile ale Creatiei si legile ei.
Am fost atrasa spre practica yoga, după aproximativ 15 ani de activitate în domeniul terapiilor spirituale si mă bucur că a fost așa. Intelegerea mea este alta acum, pot aprecia pe deplin acest mod de fiintare atat de complet si de vast si, probabil, si dupa ani buni de practica voi avea senzatia ca sunt inca la inceput. „
La clasele mele pun accent pe latura spirituală si terapeutica a practicii si pe relaxarile profunde.
AUM TAT SAT