Sambata 10 Martie Sala 2 ( et. 6) 12.45-14.00 Balance Yoga Simona Cosma
Balance yoga este despre tine, despre gasirea pacii cu tine, chiar acolo in interiorul tau. Este despre cunoasterea universului tau interior in totalitatea lui, a frumusetii si a minunatiilor care se afla acolo unde poate iti este frica sa te uiti. Pentru ca tu esti format si din lumina si din umbra ta, pentru ca tu iti poti cunoaste curajul doar in raport cu friciile tale, pentru ca tu iti poti masura increderea doar in raport cu temerie tale.Vino la Studioul Universul sa practicam impreuna o serie de posturi menite sa ne ajute sa echilibram atat corpul cat si mintea. 
Ghidul vostru este Simona Cosma
Sunt Simona si sunt manager la Palatul Universul unde impreuna cu chiriasii de aici am creat un adevarat univers cultural si spiritual. M-am indragostit de yoga acum doi ani cand am intrat cu mare emotie in universul yoga.
Am inceput sa practic yoga in fiecare zi si sa devin din ce in ce mai interesata si pasionata de aceasta. Dupa o vizita de o luna in Orlando – Florida unde am practicat mai multe stiluri de yoga, viata mea a luat o intorsatura magica si am simt sa urmez cursuri de instructor de yoga pentru o mai mare aprofundare.
In anul 2016 am urmat cursul de yoga, cu Mukes Kothari de la Bindusar Yoga School of India, școală recunoscută de Yoga Alliance și in urma certificarii obtinute o data cu absolvirea acestui curs, m-am inregistrat ca profesor de yoga (RYT 200 ore).
Din iulie 2016 predau Vinyasa yoga, forma potrivita pentru toti cei care doresc sa obtina relaxare, echilibru si flexibilitate. Practica intensa a acestei forme de yoga, alaturi de cei pe care i-am indrumat, m-a ajutat sa invat ca fiecare este diferit, ca fiecare are alte nevoi si m-a inspirat sa dezvolt clase de yoga diversificate si personalizate benefice acestora. Asa au aparut clasele private, asa a aparut Yoga mousse, si Yoga for spine.