Despre Suntuncopac

După 13 ani experienţă în spatele unui calculator în marketing şi advertising, Copacu’ a ales să se respecte, să se iubească mai mult şi să împărtăşească această iubire şi cu ceilalţi. Aşa a descoperit Yoga, disciplină care i-a schimbat viaţă şi i-a devenit acum meserie.

Blogul sau suntuncopac.com cumulează peste 800.000 de vizite în 3 ani şi a reuşit să fie un deschizător de drumuri în zonă feminităţii, recunoştinţei şi a dezvoltării personale.

Copacu’ este acum consilier în dezvoltare personală şi instructor 200 de ore Yoga Alliance certificat în Bali, Indonesia.

Deschide inimi în ţara şi peste hotare în Bali, prin retreaturile spirituale pe care le organizează. Nu în ultimul rând este o mamă veselă şi o femeie curioasă care nu încetează să înveţe în fiecare moment.

Suntuncopac, te invită, sâmbătă, 4 martie, la oră 16.15, la Yoga Flow- Ritual de feminitate

Un ritual profund în care ne vom reaminti de forţă feminină din noi şi vom celebra împreună pasiunea, iubirea, frumuseţea, încrederea şi binecuvântarea de a fi femei în viaţă asta. Clasă va combină tehnici de dezvoltare personală, asane fluide şi meditaţie creativă (prin pictură).