Duminica 11 Martie Sala 1 (et.5) 10.00-11.15 Vinyasa Glow cu Monica Tudora
​Aceasta clasa ne va face sa ne simtim puternici si plini de incredere in sine. Ne vom recunoaste si invinge fricile printr-un flow de vinyasa, vom deveni mai puternici prin cateva asane curajoase si ne vom bucura de o savasana odihinitoare si reconfortanta la final.
Ghidul vostru este Monica Tudora
Monica Tudora deține o licență în engleză și franceză de la Facultatea de Litere a Universității din Craiova, un master în editare de carte de la Facultatea de Litere a Universității București, o certificare în comunicare internă de la Melcrum Institute, una RYT-200 de la Yoga Alliance Internațional și o diplomă de instructor de aerobic-fitness de la Ministerul Tineretului și Sportului, obținută prin MoveOn.
A făcut cunoștință cu yoga în 2011; de atunci, practică și studiază Hatha, Yin, Power, Vinyasa flow și Ashtanga. Monica e fermecată de felul magic în care yoga conferă o stare de bine minții și trupului.
Cursurile de instructor yoga au reprezentat un pas următor firesc în aprofundarea acestei discipline.
Monica face parte din prima generație de instructori yoga certificați în România de Yoga Alliance Internațional prin Purna Yoga Academy și este absolventă unui alt curs de instructori la Daanasana School of Yoga.
Cele două s-au completat perfect, iar Monica e mândră să aibă peste 450 de ore de training în ceea ce înseamnă să fii instructor de yoga.
Ea crede că rolul instructorului este de a servi drept ghid și sprijin în ceea ce este, de altfel, o practică individualistă.
Predă yoga pentru că și-a dorit foarte tare să împărtășească dragostea ei pentru această practică-nu există nimic altceva care să o facă să se simtă mai echilibrată, mai senină și mai iubită.
În plus, yoga este o metodă foarte puternică de transformare personală, de care trebuie să beneficieze cât mai multe persoane.
https://about.me/Selkia
https://www.yogaalliance.org/TeacherPublicProfile?tid=117749
https://www.yogatrail.com/teacher/monica-t-397560
https://www.facebook.com/pg/YogaAbhaya/about
Namaste!