MikaZen iti propane tabere & retrea-uri  ce ofera beneficii pentru intreaga familie.
Aici reusesti sa te relaxezi atat pe plan mental, fizic și emoțional, redobandidu-ti echilibrul de care ai nevoie.
Taberele si retreat-urile MikaZen sunt personalizate, în funție de nevoile grupului, de aceea sunt concepute pe diferite teme, adaptate stilului de viata cotidian actual.

In curand

HappyLittleYogi @Tabara de vara

In perioada 22.07 - 27.07.2018 echipa MikaZen impreuna cu @VladSiIuliaAzuga te invit in Tabara de Vara Happy Little Yogi dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 7-13 ani, este cea mai sanatoasa alternativa de a petrece timpul liber intr-un mediu in care se vor bucura de frumusetile naturii, vor invata lucruri noi si isi vor dezvolta personalitatea si increderea in sine.  Ne dorim sa accentuam aceste procese de autocunoastere, si vom include incepand de anul acesta clase de YOGA pentru copii. alternativă de a petrece timpul liber într-un mediu în care se vor bucură de frumusețile naturii, vor învața lucruri noi și își vor dezvolta personalitatea și încrederea în sine.

Trecute

ZEN Family Retreat ~ Echilibru, relaxare si voie buna pentru intreaga familie ~editia II~

ZEN Family Retreat inglobeaza timp de calitate, dezvoltare personala, mindfulness, yoga si mancare sanatoasa pe parcursul a trei zile si doua nopti (weekendul 29 sept – 01 oct 2017), in Valea Doftanei, amplasata intr-un cadru natural pitoresc, lipsit de surse de poluare si degradare a mediului.

HappyLittleYogi @Tabara de vara „Adventure Team”

Happy Little Yogi impreună cu Echipa de distracție EDK invită toți copiii cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani să petreacă cea mai frumoasă Tabără Yoga de vară de cu noi! – este cea mai sănătoasă alternativă de a petrece timpul liber într-un mediu în care se vor bucură de frumusețile naturii, vor învața lucruri noi și își vor dezvolta personalitatea și încrederea în sine.

ZEN Family Retreat ~ Echilibru, relaxare si voie buna pentru intreaga familie

ZEN Family Retreat inglobeaza timp de calitate, dezvoltare personala, mindfulness, yoga si mancare sanatoasa pe parcursul a trei zile si doua nopti (weekendul 5-7 mai 2017), intr-un peisaj mirific situat in Azuga, una dintre cele mai noi statiuni de pe Valea Prahovei, la 1000 metri altitudine.